Skip to main content

"Een website is niet voor jou, maar voor je bezoekers."

Een snelle website die goed werkt op mobiele apparaten?

Wordpress Webdesign

Een responsive Website: Dit is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij bouwen geen websites die dit niet zijn. Het is al een paar jaar geleden dat Google aankondigde om websites die geschikt zijn voor mobiele apparaten hoger te tonen in de zoekresultaten dan websites die dat niet zijn.

Een snelle Website: Ook dit is voor ons een must. Een website die te langzaam is leidt tot irritatie van je bezoekers en zorgt er vaak voor dat ze snel je website verlaten. Mobiel gebruik speelt hierbij ook een belangrijke rol, omdat een website vaak langzamer laadt op een mobiele telefoon dan op je desktop.

Een dynamische website: Een website is niet voor jou, maar voor je bezoeker. Wij denken bij de structuur en het bouwen van de website dus aan de bezoekers. Is de structuur duidelijk en kan de bezoekers snel vinden waar hij naar op zoek is? Elke website heeft een doel voor de bezoeker. Bekijk ons portfolio voor een selectie van onze websites.

Wil je vrijblijvend advies over een nieuwe website?

Wij bouwen al onze websites in WordPress. Dit gaat snel, is flexibel en makkelijk te beheren. Wij kunnen jouw website daarom dus snel bouwen en dat scheelt weer in de kosten. WordPress is simpel om te beheren, dus na de oplevering kunt u dit verder zelf.

Maak een afspraak