Skip to main content

"Je kunt online heel specifiek je doelgroep bereiken"

SEA specialist in Utrecht nodig?

Online Adverteren (SEA)

Online Adverteren biedt tegenwoordig veel kansen. Je kunt heel gericht je doelgroep bereiken en vooraf bepalen hoeveel je wilt investeren. Als je daarbij goed meet waar je resultaat behaalt, dan weet je ook wat je investering oplevert. En het hoeft ook niet duur te zijn. Je kunt al voor een relatief klein bedrag een grote doelgroep bereiken.

Adverteren op Google: Adverteren via Google is een van de meest ingewikkelde processen van de Amerikaanse internetgigant. Een Google ads account goed inrichten en laten presteren is daarom geen makkie. Het kan daarom lastig zijn om hier zelf wegwijs in te worden en een succesvolle Google Ads SEA campagne op te zetten. Ik doe weinig anders, dus ik help je graag!

sea specialist in utrecht

Adverteren op Facebook of Instagram: Als je een jonge doelgroep hebt, kun je het best adverteren op Instagram en als je een wat oudere doelgroep hebt kun je de focus beter leggen op Facebook. Beide platformen vragen om een andere advertentie strategie. Wil je vrijblijvend advies, dat kan!

Adverteren op Indeed: Er is geen vast tarief om vacatures op Indeed te sponsoren. Je betaalt alleen wanneer mensen op jouw gesponsorde vacatures klikken. Sommige bedrijven hebben een maandbudget van een paar honderd euro; anderen investeren duizenden euro’s. Ik help je graag om het juiste budget en strategie te kiezen voor de resultaten die jij wilt bereiken.

Wil je meer weten over online adverteren?

Het doel per campagne kan nogal verschillen. Wil je een campagne op Google of op Facebook? Waar zitten jouw klanten? En hoe benader je die het beste? En hoe kun je een campagne zo efficiënt mogelijk inzetten? Elke vraag vereist een andere oplossing. Ik ben SEA specialist en ga graag vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Liever een hogere positie in Google zonder adverteren? Dat kan! Ook voor een SEO specialist ben je hier goed.

Maak een afspraak