Beter vindbaar in Google?

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie wordt SEO genoemd (Search Engine Optimization). Eigenlijk zou Search Experience Optimization een betere omschrijving zijn. Het gaat namelijk om de hele zoekervaring. Simpel gezegd helpt SEO je om hoger in Google te komen. Op de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden.

Doordat je hoger in Google staat, zullen er meer bezoekers op je website komen. Bedenk maar eens: hoe vaak kijk jij op pagina 2 of 3 in Google? Waarschijnlijk nooit… Kortom, hoe beter je je website optimaliseert, des te hoger je in Google komt. En des te hoger in Google, des te meer bezoekers.

Kwalitatieve Content

Je webpagina’s en blogs zijn goed geschreven, bevatten kwalitatieve/nieuwe inhoud en voldoen aan de zoekopdracht van je bezoeker.

Links

Je hebt de juiste interne link structuur, met de juiste tags en je inkomende links zijn kwalitatief goed.

Snelheid

Je afbeeldingen en content zijn geoptimaliseerd, zodat je pagina binnen 2 seconden geladen is op desktop en/of mobiel.

Wil je meer weten over SEO?

Het doel per website kan nogal verschillen. Wil je beter vindbaar zijn voor je klanten? Of meer bezoekers op je website? Of heb je wel bezoekers op je website, maar doen/kopen ze niets? Elke vraag vereist een andere oplossing. We gaan graag vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden van SEO te bespreken.

maak een afspraak