"Je kunt online heel specifiek je doelgroep bereiken"

Meer mensen bereiken?

Online Adverteren (SEA)

Online Adverteren biedt tegenwoordig veel kansen. Je kunt heel gericht je doelgroep bereiken en vooraf bepalen hoeveel je wilt investeren. Als je daarbij goed meet waar je resultaat behaalt, dan weet je ook wat je investering oplevert. En het hoeft ook niet duur te zijn. Je kunt al voor een relatief klein bedrag een grote doelgroep op Facebook of Google bereiken.

Adverteren op Google: Met behulp van Google Ads kun je advertenties op Google plaatsen. Je advertenties worden dan getoond zodra er een passende zoekopdracht wordt ingetypt. Je kunt heel specifiek je doelgroep specialiseren en een maximaal bedrag per dag aangeven.

Adverteren op Facebook: Als je een bedrijfspagina op Facebook hebt, dan kun je een advertentie aanmaken. Facebook biedt de mogelijkheid om vrij specifiek je doelgroep en een locatie te selecteren die jouw bericht zien. Daarnaast kun je een maximaal bedrag per dag instellen.

Wil je meer weten over online adverteren?

Het doel per campagne kan nogal verschillen. Wil je een campagne op Google of op Facebook? Waar zitten jouw klanten? En hoe benader je die het beste? En hoe kun je een campagne zo efficiënt mogelijk inzetten? Elke vraag vereist een andere oplossing. We gaan graag vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Google Analytics en Google Ads gecertificeerd.