Skip to main content
Een selectie van onze websites

Ons portfolio

Een website met vacatures: Als je een uitzend-, W&S of een detacheringsbureau hebt, dan wil je graag je vacatures overzichtelijk kunnen tonen. Wij bouwen websites met een vacature-module die speciaal voor jou op maat wordt gemaakt. Je kunt daarmee simpel je eigen vacatures beheren.

Een website voor je klanten: Als ondernemer wil je graag dat je website perfect werkt voor je (potentiële) klanten. Onze websites zijn snel, mobielvriendelijk en navigeren super-simpel, zodat je klant snel op de juiste pagina uitkomt.

Een website op basis van een aangeleverd design: Als je grafisch vormgever of bureau hebt die een ontwerp van je website maakt, dan kunnen wij dit ontwerp zo goed mogelijk nabouwen. Hierbij houden wij rekening met de weergave op verschillende mobiele apparaten.

Wil je een nieuwe website of je huidige website verbeteren?

Het doel per website kan nogal verschillen. Wil je beter vindbaar zijn voor je klanten? Of meer bezoekers op je website? Of heb je wel bezoekers op je website, maar doen ze niets? Elke vraag vereist een andere website. We gaan graag vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op