Skip to main content

Marketing Bureau in Houten

Rivan is een online marketing bureau in Houten en is opgericht als kennisbrug. Een brug tussen eigenaren van een website en de kennis die ervoor nodig is om een website goed te laten functioneren. Een website ‘hebben’ is tegenwoordig namelijk iets heel anders dan een website goed gebruiken.

Vindbaarheid

De grootste uitdaging is om te (blijven) weten wat belangrijk is. In Nederland is Google zoekmachine nummer één en 91% van de zoekopdrachten gaan via Google. Op een smartphone is dit zelfs bijna 99%! Daarom is het belangrijk om te zorgen dat je in elk geval goed aan de voorwaarden van Google voldoet.

Zichtbaarheid

Naast goed gevonden worden is goed zichtbaar worden ook belangrijk. Er zijn talloze mogelijkheden om jouw bedrijf online te promoten. Veel mogelijkheden kosten alleen tijd. Daarnaast kan een goed ingerichte advertentie op Facebook of Google je business een boost geven.

Marketing bureau in Houten: waarom kiezen voor Rivan Marketing?

Rivan marketing is opgericht door Joeri van der Eng. Joeri is een Online Marketing Consultant & SEO Specialist met een IT achtergrond en ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling. Zijn kracht ligt in zoekmachineoptimalisatie (SEO), keyword-strategie, SEA, traffic- en data-analyse en conversie optimalisatie. Daarbij is hij zeer bedreven met WordPress.

Joeri heeft een passie voor het zoek-en-vind spel op Google en volgt deze ontwikkelingen op de voet. Dit doet hij d.m.v. het lezen van prominente (veelal internationale) blogs en het volgen van webinars. Je mag er daarom vanuit gaan dat hij weet waar hij het over heeft.

Wil je vrijblijvend advies of gewoon eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Dan kom ik graag op de koffie!

leukste man van utrecht

Joeri van der Eng

SEO/SEA Specialist
& Online Marketing Consultant

06-42445731
joeri@rivan.nl

Download contactgegevens

marketing bureau in houten

Sodawater 59
3991 HJ Houten
info@rivan.nl
Kvk: 67974996